Om oss

Välkommen till Glommens Pizzeria, din destination för utsökt catering, fest mat och matglädje! Vi är passionerade för att skapa minnesvärda matupplevelser och att dela vår kärlek för god mat med dig och dina gäster.

På Glommens Pizzeria har vi en enkel filosofi: maten ska inte bara smaka gott, utan också skapa en känsla av gemenskap och glädje. Vår resa började med en dröm om att erbjuda mer än bara pizzor. Vi ville skapa en plats där varje måltid blir en fest, oavsett om det är en intim middag för två eller en storslagen fest.

Vårt team består av erfarna kockar och matälskare som brinner för att använda färska och lokala ingredienser. Vi tror att bra råvaror är nyckeln till att skapa fantastiska rätter. Därför lägger vi stor vikt vid att välja ut de bästa ingredienserna och att laga maten med omsorg och kärlek.

Oavsett om du planerar ett bröllop, en födelsedagsfest eller ett företagsevent, kan vi hjälpa dig att skapa den perfekta menyn. Vi erbjuder skräddarsydda catering lösningar som passar alla smaker och behov. Från klassiska italienska pizzor till innovativa tapas och delikata desserter – vi har något för alla.

Vi på Glommens Pizzeria ser fram emot att få vara en del av dina speciella stunder och att skapa minnen som varar. Låt oss göra din nästa fest till något alldeles extra med vår passion för mat och festligheter. Välkommen till oss!

Med värme,
Teamet på Glommens Pizzeria